IMG_1336.jpg

Vihdoin ensimmäinen kauneusboxini, itselleni lahjaksi hankittu on minulla. Jännityksellä ja hiukan kauhun sekaisin tuntein olen seuraillut, mitä paketit on muilla pitäneet sisällä. Kannen avattuani tulin hyvälle mielelle, kanteen oli lainattu Popedan kappaletta " On pitkä kuuma kesä"  ja mietelause kortti "Think a little less. Live a little more" Täydelliset ohjeet minulle kesäfiilistelyyn!

Ja omastani löytyi ylätyksekseni ihan kelpo tuotteet, osa jopa sai aikaan lisää hymyä huulille. Lumenen luminnous shine-huulikiilto hyvänä kesäsävynä, tuntuu huulilla kosteuttavalta ja vaikuttaisi, ettei kuivata. Afterspa mini makeup remover, meikinpoisto liina,todella näppärä juurikin lämpimällä vedellä poistettavalle ripsivärille. Jalkavoide olikin loppu, joten Ziajan ravitseva jalkavoide pääsi heti kantapäitä kostuttamaan, tuoksusta tulikin nostalginen olo, tuoksui samalta kuin nivean sininen peltipurkki, jota nuoruudessa käytin huulilla ym, vieläköhän sitä saa? Avénen Cleanance Micellar water, tämä pääsee mukanani matkalle, luottomerkki tiedän ettei naamanahka tykkää pahaa. Ihan uuttakin, joka vaatii hiukan makustelua Bronxin Colors Boosting Hydrating Concealer ja NJIE proteiinipatukka, ja päälle tuoksunäytteet Hollisterilta naiselle ja miehelle, ihan ok.  

IMG_1337.jpg

No kannattiko tuhlata itseensä? Pohdin olenko jo liian vanha tällaiseen, mutta en sittenkään, lapset ovat jo sen ikäisiä, että omaa naiseuttaan ja uinuneen purkkihamsterin unilta herättäminen tuntuu virkistävältä.